Vi erbjuder catering

När man ska anordna en större tillställning kan det utan tvekan vara skönt att få hjälp med catering. På så sätt kan man tillsammans med sina gäster njuta av tillställningen utan att behöva känna någon stress. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Planering av din tillställning

En större tillställning behöver alltid noggrann planering. Oroa dig dock inte, för detta hjälper vi dig med. Vi hjälper dig bland annat med att ta fram en passande matmeny till den tillställning du tänkt anordna.

img

Tillagning av mat

Vi hjälper dig också med själva matlagningen. På så sätt behöver du inte känna dig stressad över att hinna bli klar med all mat i tid, utan kan i stället luta dig tillbaka och låta oss sköta jobbet åt dig.

img

Catering

Catering är det vi har vår huvudfokus på. Vi erbjuder catering för dig som ska anordna en tillställning. Det inkluderar bland annat servering av mat och dryck.

img

Transport

Vi transporterar också alla varor och annat som behövs för en trevlig tillställning hem till dig eller var den än ska hållas någonstans. När den är klar och det är dags för gästerna att gå hem hjälper vi dig även med städning och borttransportering av det som använts under tillställningen.